© 2012 Ann

De Abalone schelp met een cluster Bergkristal

Altijd interessant wat een mens al niet tegenkomt bij het opruimen van een kast en dat er zelfs literatuur  bestaat over hoe het één en ander te combineren valt. Een cluster van bergkristal  staat voor geduld en volmaaktheid gecombineerd in een  Abalone schelp van een weekdier een zgn. oplaadschelp. Samen hebben zij  de eigenschap tot een op-  of ontlaad mix van het energievermogen van het kristal. Het waterheldere Bergkristal valt onder mineraalkwarts, de naam is afgeleid van het Griekse woord krustallos = ijs, men dacht vroeger dat het door de goden vormgegeven ijs was.   Bergkristal is eenvoudig te reinigen onder stromend water. De Zeeoor-schelp heeft een dikke parelmoer laag, het weekdier valt onder slakken met één algemeen geslacht –  Haliotae- in het Engels de Abalone.

Meer informatie over mineralen – www.mineralennlc.nl/httm

 

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.